FAQ's

Resol qüalsevol dubte que tinguis sobre nosaltres de forma inmediata.

On trobar Figues La Negra? Camí dels Aixandons S/N – 25182, Aitona (Lleida)

Puc comprar qualsevol de les tres varietats de figues que cultiveu? Sí, disposem de tres varietats: La Sant Antoni, Cabezuela i la Coll de dama. Sant Antoni: per als paladars més gourmets i llaminers, es una figa dolça com la mel. Cabezuela: es caracteritza per tenir un gust delicat, suau i refinat. Coll de dama: amb caràcter, aconsegueix un equilibri entre la potencia de sabor i la dolçor que té.

Veneu algun altre producte a banda de figues? Estem especialitzats en les figues, però si t’agrada la fruita recent collida de l’arbre disposem de cirera i pera de la varietat Ercolini.

En quins formats veneu les figues? (Caixes / per x quilos…) El format més petit es una caixa de 750gr. Properament afegirem caixes més grans de 2 i 3 kg.

Com heu cultivat les vostres figues? Les nostres figues són el més sostenible i ecològiques possibles, totes les fases del procés de producció i cultiu són principalment manuals. El que suposa que hi ha una intervenció de maquinària mínima.

Vull visitar la finca. Com ho he de fer? Posa’t en contacte amb nosaltres a traves del correu electrònic i et facilitarem tota la informació.

Quin preu té la visita a la finca? Els nens han de pagar? El preu de la visita a la finca es de 12 euros adults i de 6 euros els nens de 5 a 12 anys.

Com sé que les figues estan disponibles per comprar? Les figues es un producte de temporada així que estaran disponibles des de finals de juny fins a principis d’octubre.

Hi ha import mínim per fer comanda online? L’import mínim és una caixa de 750 gr.

On envieu i de quins mètodes d’enviament disposeu? Fem enviaments a la Península ibérica.

Quins mètodes de pagament teniu disponibles? Actualment tenim disponible el pagament mitjançant la plataforma Redsys, com a TPV Virtual.  

Es pot pagar contra reemborsament o mitjançant transferència / Bizum? No

Quin tipus de targetes de crèdit o dèbit són acceptades? Targeta de dèbit o crèdit com per exemple VISA, MasterCard o American Express.

Puc cancel·lar un pagament? / o una comanda? Si tens algun problema posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic. 

És una compra segura? Sí, el sistema TPV virtual  ofereix realitzar pagaments on-line de la manera més segura a internet.

Com puc contactar amb vosaltres? A través de totes les nostres plataformes, correu electrònic, xarxes, whatsapp, telèfon de contacte o bé presencialment a la nostra finca d’Aitona.

Les meves figues han arribat en mal estat. Què puc fer? Posa’t en contacte amb nosaltres el més aviat possible i gestionarem la teva incidència.

Puc retornar o canviar la meva comanda? No, a no ser que sigui prèviament acordat o per un motiu de pes i justificable.

Scroll to Top